Papieren Kraft Tas – Wit

Grootverpakking: 100 stuks

Vanaf: 79,50

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

Deze papieren kraft tas in de kleur wit is 100% gerecycled en wordt gemaakt van 180 gram bruin gerecycled kraft papier. Een duurzame en stevige tas die ideaal is om te gebruiken als relatiegeschenk. Wij verkopen per 100 stuks.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Op zoek naar onbewerkte papieren tas die je gratis mag weggeven? Dan is deze gerecyclede papieren kraft tas – wit, de ideale tas.

Deze gerecyclede papieren kraft tas – wit wordt gemaakt van 180 gram bruin gerecycled kraft papier. Het zijn duurzame papieren draagtassen. Het papier wordt gemaakt van huishoudelijk papierafval, zoals: kranten, boeken, dozen en verpakkingen. Wil je jouw klant ook laten zien dat je ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas.

Om de tassen extra stevigheid te geven, worden deze uitgevoerd met een verstevigde omslag met daarin 2 ingeknoopte katoenen koorden van 50 cm. De bodem is voorzien van een bodemkarton.

Productspecificaties

Materiaal: Gerecycled karton
Aantal: 100 stuks

 

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 9 km autorijden

CO2 besparing van 62 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot printpapier. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt verwerkt tot pulp. Papier Inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.