Rondje van de zaak geschenken – middel

Inhoud: 2x zeep | notitieboekje

Prijs excl. 21% BTW

Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/ of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/ of medewerkers

Meer informatie
Product Quantity
1

Unwaste vaste zeep

Deze bijzondere zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

1

Unwaste vloeibare zeep

Deze vloeibare zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

1

MOYU Hardcover van steenpapier

Met dit notitieboek draag je je steentje bij aan de natuur. Dit notitieboek is namelijk gemaakt van steen! Hierdoor is het papier iets dikker, maar voelt het als traditioneel papier. Het steenpapier is waterafstotend, waardoor je met een nat doekje makkelijk je notities uitwist en elke pagina tot wel 500x herschrijfbaar is.

Temporarily unavailable

This product is currently unavailable.
Productomschrijving
Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/ of medewerkers. De verschillende geschenken sets zijn samengesteld met circulaire producten in de formaten groot, middel en klein.
Productspecificaties

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.