wepapercycle koffiebeker beker recycle
wepapercycle koffiebeker beker recycle

WePaperCycle Koffiebekers

2500 stuks

Vanaf: 81,08

Prijs excl. 21% BTW

De WePaperCycle koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen gemaakt. De WePaperCycle koffiebekers hebben een herkenbaar design met een duidelijke boodschap en zijn beschikbaar in de standaardmaat 180 ml. De bekers worden per doos verkocht (2500 stuks).

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De WePaperCycle koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen gemaakt. Naast FSC gecertificeerd karton is daarbij een bio-coating op basis van ethanol gewonnen uit suikerriet gebruikt. Al onze producten worden bovendien geproduceerd in Nederland. De WePaperCycle koffiebekers hebben een herkenbaar design met een duidelijke boodschap en zijn beschikbaar in de standaardmaat 180 ml.

De bekers worden per doos verkocht (2500 stuks in een doos). Daarmee komt de prijs op minder dan 2 cent per bekertje.

Productspecificaties

Afmetingen: 9,1 cm (hoogte), 7,03 cm (diameter bovenkant), 4,6 cm (diameter onderkant)
Gewicht: Ca. 5 gr. p.s.
Materiaal: Papier

Weetje

Wist je dat wij de WePaperCycle koffiebekers ook apart voor je kunnen inzamelen in combinatie met de Café Salento roersticks? Hiervan maken wij dan toiletpapier. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Veelal voordeliger in combinatie met de vernietiging van uw vertrouwelijke archief. Onze partner Reisswolf ontzorgt je op dat gebied.

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor Het gebruik van gerecycled hygiënepapier zorgt voor een gesloten circulaire keten. Hygiënepapier Papierpulp wordt verwerkt tot hygiënepapier. Papierpulp De ingezamelde bekers worden verwerkt tot pulp. Bekers Gebruikt kantoorpapier en bekers worden gescheiden ingezameld.